Мухаммед Пророк

Жулдызымыз Мухаммед с.а.с.,
Уйиримиз де жетелеушимизде.
Текти ари нагыз дос,
Кун сиякты шуак шашкан озі.
Жарыгымыз Мухаммед с.а.с.,
Коркем минезди ари курескер.
Айдай сулу кескини пейили кен,
Журеги таза жылы куйинде.
Рухы тири кайда болсада,
Салауат айтсак жетеді.
Жетим болган Мухаммед с.а.с.,
Алла деди киын кезде, Алла деди.
Сыйластыктан аскан махаббат жок.
Мухаммед с.а.с.-ды суйемин козиме жас келгенше.
Алла деймін магынасы мол.
Ал сикыршылар алек болып отеді.


Рецензии