Висока цiна
Не дайте рідну неньку погубить,
Прийшлось за неї голови складати,
Прийшлось за неї кров на землю лить.
Не всі додому ми живі вертаєм,
Нас багатьох додому вже везуть,
Між смертю і життям не вибираєм…
На землю тут тіла наші падуть.
Орли-соколи…в землю ми лягаєм,
Бо з ворогом ідем в нерівний бій,
Ми неньку-Україну захищаєм,
Землиці клаптик бережемо свій.
Нас вдома зустрічає вся родина,
Та слова ми не можемо сказать,
На першім місці була Україна…
І в бій ми рвались неньку захищать.
Не загубіть того, що ми зробили –
Бо це була високая ціна:
За рідну землю голови зложили,
Бо Україна в нас була одна.
Боріться до останньої хвилини,
І знайте – ми за неї полягли…
Хай пісня перемоги вже полине…
Простіть, що ми себе не вберегли.
19.03.2021 р.
Свидетельство о публикации №121031906479