То особисте...

Ми наче ноти у партитурі,
Шматочки тіней між дзеркалами.
Були б думки мої більш розкуті,
Якби постійно не вислизали.

Я чую вітер у темній залі,
Та бачу ж краплі на портупеї.
Скажи що саме я відчуваю,
Бо я неначе у тій Кореї:

Я сам не знаю, за що я б'юся,
Я сам не знаю, за що я п'ю.
Із ким говорю, коли молюся,
Що саме створюю, що псую?

Я буду завтра вночі в парку /
Холодна лавка між ліхтарями
Шукати щастя у словнику /
Синонім радості в цім серіалі.

А післязавтра я знов до тебе
І як рукою усе зняло.
Я став дорослішим, став ефебом,
Та мегаполіси це - лайно.


Рецензии