Каханаму

Я б хацела у вачах тваіх растварыцца,
Быць слязінкай тваёй.
Я б хоцела у абдымках тваіх забыцца,
Быць заусёды з табой.

Гладзіць рукі твае і плечы,
Ветрыкам пралятаць.
Тваіх вуснау салодкі подых
Я б хацела пазнаць.

Я  шчакой да далоняу тваіх прытулюся,
Няхай адпачнуць.
І на позірк твой ціхенька адзавуся:
-Ты са мною будзь !

І закружыць у танцы неспынным,
Нас кахання парыу.
І у гэтым вадавароце плынным,
Такі пяшчатным ты быу.

Пралятаюць неспынна гадочкі,
Сівізна у вачах.
Па жыцці крочым побач,дзве дочкі
Наш з табою працяг.


Рецензии