пальцем просто в небо

за горбом
у очереті
розігралося таке:
хлопець дівку
взяв за плечі,
а вона йому рече:
що, козаче, слово твоє,
важить тону,
чи пече,
як опівдні сонце теє,
що на обрії живе,
був зухвалим той молодик,
губи смачно облизав,
заходився чуба тріпать,
"пісню" солодко веде:
серце хоче вибирати,
вибирає *** тебе,
притулися,
під сорочков
шал і гул,
мене трясе,
порятуй, дівчино щедра,
тільки сонце в гай зайде,
приходи "ліпити книдлі",
зірка щастя не зайде.


(в очереті жар спаде))

08.18
16 березня 2021


Рецензии