Мунгаргай карактар

Мунгаргай карактар
Менче коруп келди
Хомудаан сеткилин эскердим.
Карактардан чаштар
Харам чок догулду
Харлыгып, ишкирнип ыгладын.
Чугле чангыс Бурган
Чуректерни номчуур
Чазыктырар состер тыпадым.


Рецензии