Пад сярпом тваiм

Мы - хозяева жизни. Мы сильный и смелый народ!
Беларусь - гэта наша краіна. Яна ў нас адна.
Надоело терпеть то, что кто-то всё время "урот".
Чуеш, хлопец-салдат, гэта цалкам не наша вайна!

Нас не нужно учить где гулять, в чём ходить, что читать,
Нас не трэба пужаць, што загінем без моцнай рукі.
Мы способны страну из мельчайших крупиц воссоздать.
Мы культурны і светлы народ, мы жыцця сябрукі.

Дайце волю народу, вярніце яму галасы,
Те что выкрали подло, а позже сожгли без следа.
Мы не знікнем, не згінем, нібы "пад сярпом каласы",
Нас уже не сломить, не сдержать. Мы пришли навсегда.

14.03.2021


Рецензии