Хуры тын куы фестин
Дае фаедыл алы бон цаеуин.
Аехсаевы талынг бон куы фесты,
Уаед аез дае цаестытаем каесин.
Дае цаестыхаутыл рогаей кафин,
Дае риуыл калин аез таемаен.
Дае заердае дын мае уарзтаей тавин,
Аемае дае хур уаин даеуаен.
Аехсаев та аез маейрухс уыдзынаен.
Дае фын дын хъахъхъаендзынаен аез.
Фаелмаен даем рудзынгаей каесдзынаен,
Ды та иу арвы цъуппмае скаес.
Свидетельство о публикации №121031401616