Мы не расстанемся з табою

Мы не расстанемся з табою,
Нішто не зломіць нас.
Як неразлучны крок, з зямлёю,
Як з лёсам, хуткі час –

Мы будзем разам. Будзем побач
Заўсёды і паўсюль,
Пакуль не выветрыцца горыч
Тых высакосных куль!

І не папросіцца з вярстою
Пад косы сенажаць…
Мы не расстанемся з табою.
І нас – не раз’яднаць!

2020


Рецензии