Усё будзе добра

Усё будзе добра.
Наперадзе лепшае.
Светлае.
              Чыстае.
                Лёгкае.
                Вечнае.

Усё будзе добра.
Трывогі развеюцца.
Марыцца.
              Гоіцца.
                Помніцца.
                Верыцца.

Усё будзе добра.
Прага адзінага:
Добрага.
           Звонкага.
                Роднага.
                Шчырага.


2019


Рецензии