Час

Між многіх скарбаў на зямлі
Ёсць скарб непадуладны воку,
Як птушка, шпаркі, гаманкі,
Як сонца, блізкі і далёкі.

Яго рукамі не злавіць,
І сведкам – пашпарта старонкі.
Ён той, каго не абхітрыць,
Ён той, хто не бывае лёгкім.

Ідзеш ты поруч з ім заўжды,
Але не ўзяць яго ў пазыку.
Шануй ад ранішняй зары
І да апошняга ўдыху!

2018


Рецензии