даfай, даfай

давай, давай,
веди у тишу своїх буднів ріки,
збирай із трав меди,
загущуй настрій,
в стрімке не бийся лобом, друже,
заквітне навесні теплом обіймів твоє ніжне ехо,
коли любити можеш,
бережи це

13.52
13 березня 2021

art: Tricia Dewey


Рецензии