Дякую! Все як в пiснi...

   А пісня в кожного своя,
   Свої слова і свій мотив...
   Життя земного течія...
   То - тиша...То душі порив...

То - сонце...А то знов дощі...
Свята і будні - радість...сльози.
То - каша...А то знов борщі.
То - тЕпло...А то знов морози.

Життя земного течія...
І пісня в кожного своя.

        13.03.2021


Рецензии