Зима запуталась

   Н. Бидненко
Зима заплуталась у датах
Чи недовиконала норму…
І знов у білій шапці хата
Й пташкам шукать під снігом корму.
Але ж – краса… Морозна свіжість…
А чистота – аж серце тисне!
І, не руйнуючи цю сніжність,
Безвільно сонце в небі висне.
Хай хоч на день, хай ненадовго
В зимі ще березень побуде…
А визирне весна з-за рогу –
Тоді теплу зрадіють люди.

***
Зима запуталась в датах
Иль не до выполнила норму...
И снова в белой шапке хата
И птицам не найти под снегом корму.
Но красота...Морозно, свежесть...
А чистота, аж сердце жмёт!
И не растапливая снежность,
Безвольно солнце в небе виснет!
Пусть хоть на день, пусть ненадолго
В зиме весна ещё побудет...
А выглянет весна из-за горы -
Тогда теплу обрадуются люди.


Рецензии