Погляд
Твій Яскравий - погляд!
Мене глИбоко - хвилює!...
КудИ дивляться ті очі? Що бачать і що - роблять?
Я за ними так - сумую!!!...
Обійму тебе я знов!...
До русих кос я доторкнусь!...
Об'єднАє нас - Любов!!!
Бо в Душі за нас - Молюсь....
* * * * * * *
Фото - моє.
____////____////____////____
01.03.2021; 02:26
Свидетельство о публикации №121031106363