В менi е Космос!
"В мені є Космос!"
В мені є - Космос!
Що - Спонукає...
В мені є - Космос!
Що Простір - відкриває!...
Величний - Космос!
Всіх Кольорових - Снів...
Величний - Космос!
Янголів всіх - Спів!!!...
О Світлий - Космос!
Я так давно - шукав...
Мій Світлий - Космос!
І так давно - блукав!...
Доки тебе, не відшукав....
* * * * * * *
ВЕЛИКА ВДЯЧНІСТЬ КУЗЬМІ СКРЯБІНУ (АНДРІЮ ВІКТОРОВИЧУ КУЗЬМЕНКО) ЗА НАТХНЕННЯ!!! ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ТОБІ!!! ВІЧНА, СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ!!! ГЛИБОКО ВДЯЧНИЙ ТОБІ ВСІЄЮ ДУШЕЮ!!!
НАРОДИВ. 17.08.1968 --- ПОМЕР. (ВБИЛИ....) 02.02.2015.
___***___***___***___***___***
Фото - моє.
____////____////____////____
17.02.2021; 17:32
Свидетельство о публикации №121031106073
Хорошо,когда есть те,
Кто Искры зажигает...
Гори,Свети,но не сгорай...
Степлом Души...
Игорь Денисов 3 11.03.2021 18:14 Заявить о нарушении
Валентин Зубарев 11.03.2021 19:59 Заявить о нарушении