А раптом думка то - душа?

А як до того, що думки то є - душа?
Летять собі, як з укривала пір'я.
Ось елементи з RnB і антраша,
Та раптом пауза - роздерте павутиння.

І думаєш собі: "От що це в біса бУло?"
А то був сон, що просто взяв і не прийшов.
І всі думки, що були разом здуло,
А з ними й душу, що (здавалося) знайшов.


Рецензии