Блакить... Укр
По осенi, в Краiнi, на Русi,
В листах, зелених, в жилах — хороводы! —
То, зеркалами — сонце, в берестi,
Пiд рiст, озимий, ягоди - хоронить.
По над полями, в шiрь дущi — блакить;
Дощевой влагой — всполохи грачевi…
I, голова, хоч i, седiше дрэва,
Но Благовест — в яком найти листi?
Що цвiт каштанiв? Що iэ цвiт кленовий?
I, в`яз, зонтом, тiii непогодi,
Сплiтае корнi у моей дущi,
Нiбе, бчола, годуе, в зиму — соти.
Свидетельство о публикации №121031009947