Голос БОГА

13.




Лиш хрякИ в достатку тут - "живуть"!...

Всіх хто з Совістю - женуть!...

І тікають всі на - чужину,

Але ж ми там, нікому - не потрібні!

Ми всі в глибокій - прірві!!!

Та БОГУ ми ще - Вірні!!!

В нас Полум'я - горить!...

Так змінем себе в мить!!!

Вбережем самі себе від - лиха!

Розтопивши в Серці - кригу...

Ми страждаєм без - зупину!...

Але з нами БОГ - ЄДИНИЙ!!!

З нами Боги - Рідні!...

Ми Цвітем Весной у Квітні...

Яскраві наші Душі... Світлі!...

*    *    *    *    *    *    *




Це НАША Земля, а не тих хрякІв вонючих!!!

Які гублять нас і мучать!!!...

Це НАШ Безмежний - Обрій!!!...

Серця у нас - Хоробрі!!!

Хто з БОГОМ, той завжди - здолає!!!

Той здобуде Щастя... відшукає!!!

Так зруйнуєм всі - противоріччя!

І не будем більше - ніччю!...

Так Збудуєм - Об'єднАння!....

Будь-яке ми вирішим - питання!

Адже ми є Українці-Руси!!!

І Країну Рятувати - мусим!...

А далі й цілий - Світ...

Огородити від всіх - бід!!!

Нас вже ніколи - не здолати!

Коли вирішим ми Голос БОГА,

За Основу - мати!

Голос - БОГА!!!

А не якийсь інший....

---

    ---

        --- Голос БОГА.

*    *    *    *    *    *    *








       Фото - моє.

____////____////____////____










  09.02.2021;         04:01


Рецензии
Привет Солнышко!!!
Просто Великолепно,
От Души и Сердца...
БЛАГОДАРЮ!!!

Игорь Денисов 3   11.03.2021 12:02     Заявить о нарушении
Ведь так оно и есть БРАТ!!! И я тебе БЛАГО---ДАРЮ!!! 👍☝️🤝

Валентин Зубарев   11.03.2021 18:02   Заявить о нарушении