Знатний пане!
Знатний - пане!
За що тебе - Любити?
За що - Боготворити?
За те що гинем ми що Дня як - мухи???
За те що навкруги - розруха???
А ти ніяк все - не нажрешся!!!
крОві, все ніяк ти - не нап'єшся!!!
Ти ж нічого на Той Світ - не забереш!!!
Та дуже скоро, у пітьму - підеш!!!...
* * * * * * *
Фото - моє.
____////____////____////____
07.02.2021; 02:47
Свидетельство о публикации №121031008676
Всё верно описал.
Каждый выбрал свой путь...
С теплотой...
Игорь Денисов 3 11.03.2021 12:11 Заявить о нарушении