Залишивши цей Свiт...

8.



Тім, хто вміє - Літати,

Земля - неважлива!

Пізнавши себе... це є - Диво!!!

А хтось сміє - брехати...

Заради ілюзій... наживи...

злом тільки - "жити"!...

*    *    *    *    *    *    *



залИшивши цей - Світ...

залИшиш свої - вчинки!...

Сліпий ти наче - Кріт!...

Коли спиш все - без зупинки...

*    *    *    *    *    *    *



Невтримати Вітер в руках!

Життя не видно у снах!.......

Багато ми встигли - забути...

Багато напились - отрути...

На цій Безмежній - Землі,

Так довго сидимо всі на - дні!...

*    *    *    *    *    *    *


залИшивши цей - Світ...

залИшиш свої - вчинки!...

Сліпий ти наче - Кріт!...

Коли спиш все - без зупинки...

*    *    *    *    *    *    *



Можеш Сонцем ти - Горіти!

А можеш лише - тліти...

Вогня без дима - не буває!...

До прірви не йде той хто - знає!!!...

Ти є Вільний - Птах!!!

Не зазнай свій - крах!...

Ти є Вільним як відкрились - очі!

Не дай же себе вкрасти - ночі!...

*    *    *    *    *    *    *


залИшивши цей - Світ...

залИшиш свої - вчинки!...

Сліпий ти наче - Кріт!...

Коли спиш все - без зупинки...

*    *    *    *    *    *    *






       Фото - моє.

____////____////____////____









  01.02.2021;         06:09


Рецензии
Привет дорогой!!!
Свобода,Любовь,Доброта...
Она всегда с Тобой,
Горит в твоей Душе.
С теплом Души...

Игорь Денисов 3   11.03.2021 12:18     Заявить о нарушении
Благо__Дарю тебе БРАТ!!! 🤝 🙏

ВСЁ ЭТО ЕСТЬ В НАС... И В ТЕБЕ... И ВО-МНЕ!!!.... 😇 👍 ☝️

Валентин Зубарев   11.03.2021 19:29   Заявить о нарушении