Iншi
Ще не час,
Прийти до - Вас!
В Ваш Світ - Небес!...
Країну - Чудес!
В Ваше - Життя!...
Де Ви є... і моє - КаяттЯ...
Де я вже - не сам!!!....
А тут лише - біль...
Сльози в очах...
І бачив я СВІТЛО, а не тінь...
Що було в моїх - снах!
В тих далеких - пісках...
Де ЛЮБОВ на руках....
* * * * * * *
Але ще - не час!
Побачити - Вас!...
Ви як - туман...
ГлибОООких - Снів.....
Ви є ліки від - ран!!!
І Ваш Рідний - Спів!!!
Ми приходим у відчай,
Все більше і більше...
Сум наший - глибший!...
А Ви за стіною - Сильніші!...
За стіною із наших - сумлінь...
Ви Яскраві та Інші!!!
Ви - Інші...
* * * * * * *
Фото - моє.
____////____////____////____
20.10.2020; 06:20
Свидетельство о публикации №121031007756
Всё Великолепно описал,
И Свет искры послал...
С теплом Души.
Игорь Денисов 3 11.03.2021 12:30 Заявить о нарушении
Валентин Зубарев 11.03.2021 19:40 Заявить о нарушении