З Неба йшов дощ
Хмари в Небі - зібрались,
Каплі на склі - залишались,
Дощ миє ті - Душі,
Що лишились на - суші...
* * * * * * *
З Неба йшов - дощ...
Ми зробили свій - крок...
Нам відкрився той - Шлях...
До далеких - Зірок!
* * * * * * *
Наші Мрії - Піднялись!...
Що колись - заховались....
Сумні очі тАк - сЯють...
Та зла вже - незнають!
Ми малюємо в Небі,
Свій Дім що - покинули!
І твої губи - теплі...
Нагадали що з Крилами...
---
---
--- Ми.
* * * * * * *
З Неба йшов - дощ...
Ми зробили свій - крок...
Нам відкрився той - Шлях...
До далеких - Зірок!
* * * * * * *
Фото - моє.
____////____////____////____
16.10.2020; 12:07
Свидетельство о публикации №121031007593