Earth magic building with Intellect property right

https://music.yandex.ru/album/2458260/track/21477896
They Spy You
Исполнитель: Tomoyasu Hotei

Planet Earth became the galactic capital only thanks to the extraordinary creative work of each of the civilization inhabitants - no one dared and did not want to shy away from creativity - everyone wanted to passionately and industriously wished for the creative civilization development - outstanding prototypes of various products were invented for production replication and on legal were placed on the planetary production ship-slipways, on a huge mega-conveyor in a magical inimitable environment - the emergence miracle of a new demanded useful product-masterpiece!

Планета Земля стала галактической столицей только благодаря незаурядному творческому труду каждого из жителей цивилизации - никто не смел и не желал уклоняться от творчества - все хотели и страстно трудолюбиво желали созидательному развитию цивилизации - придумывались выдающиеся опытно-промышленные образцы различных товаров-изделий для производственного тиражирования и на правовой основе размещались на планетарные стапели производства, на огромный мега-конвейер в магическую неподражаемую среду - чуда возникновения нового востребованного  полезного изделия-шедевра! 


Рецензии