Якось в пивбарi

"В пивбарi.Двое мужикiв
жадними ковтками пьють
з кухлiв.
У одного обличча
натхненно свiтлiшае,
явно показуючи
полегшення вiд
похмiльних мук.
У другого-навпаки,
похмурнiе...
-"Щось ти сьогоднi
засмучений!"
-"Памьятаеш,вчора
Васько випив,трошки
перебрав?"
-"Ну i що?"
-"Та я його додому
вiднiс..."
-"Ну..?"
-"До дружини в
лiжко поклав.
Та так спритно,що
вона не
прокинулася."
-"Ну..?"
-"А зараз тiльки
згадав,що Вася
позавчора на тиждень
у вiдрядження
полетiв..."

Гумор з "Однокласникiв"


Часа два жiнка читала
Василю нотоцiю,
А вiн тодi змiг таки
запевнить,що тут явно
замiшана телепортацiя!


Рецензии