Весняна колискова
Березневої ночі.
Догора останній вогник
У розібраній печі.
У годиннику зозуля
Мабуть спить та не кує.
Тіні хатою нечулі-
Шепотять щось про своє.
Спить дитинка у колисці,
Місяць світить на дворі,
Зірки топчуться на місці
І великі, і малі.
Спить півсвіту -
Ніч в обійми
Захопила та несе.
Вранці день весняний прийде
І зігріє сонцем все.
Чи то кряхче крук, чи стогне
Та зима подалась в путь.
Світить їй далекий вогник,
Не дає мені заснуть...
Свидетельство о публикации №121030808240