***

   
Кружляють зранку у дворі сніжинки,
А то вже й  дощик плаче за вікном.
Всміхнулось сонце потекли сльозинки
Із стріх накритих зимовим сукном.

І вже струмки побігли по дорозі,
У небі чути гомін журавлів,
Кричать шпаки, присівши в верболозі,
Приліг погрітись котик на землі.

І пролісок зацвів, не забарився,
Як зіронька, на схилі первоцвіт,
В долині гай прозорістю накрився,
Вітаючи весни швидкий прихід.

Вона примхлива, ніби настрій жінки,
Теплом зігріє, снігом сипоне,
Замість тепла  отримаєш крижинки,
А далі дивним цвітом розцвіте.

Дивлюсь на тебе, ти весна, та й годі,
Така ж велична, дивна, як вона,
Жінки такі,говорять,завжди в моді.
Наллю за тебе у бокал вина.


Рецензии