про рушники мадам Чанкайшi
твоя спрага росте від живої води,
ізживати ручай ти мастак, лиходій,
як забудеш мене, хочь два віка живи.
Відстояти себе за покуттям ріки,
не згибати коліна - самопосвята,
скільки раз ти окривдив мої рушники,
вишивають їх знову Косів і Снятин.
Хай похилі стоять, аж, мої то церкви,
пелюстки черемшеві - зіроньки гострі.
Не заманиш мене, як ти хцеш, до мокви,
як мадам Чанкайші на зваблений острів...
Свидетельство о публикации №121030709504