Перше кохання
Ти мандрівник моєї душі,
Лине до тебе серденько співуче –
В мене один лише ти, лише ти.
Тільки перше кохання вміє літати,
Тільки зорі далекі в намисто збирати,
Тільки руки твої та смарагдові очі
Знов приходять у сні та щоночі, щоночі.
Вітер далекий, вітер незламний
Плине по світу загублених мрій,
Щоб не казали, не пліткували,
Знаю одне – лише мій, лише мій.
Тільки перше кохання вміє літати,
Тільки зорі далекі в намисто збирати,
Тільки руки твої та смарагдові очі
Знов приходять у сні та щоночі, щоночі.
07.03.2021
Свидетельство о публикации №121030706942