ти будеш скапуватись
поверхні полотна кольоровим,
це думки внутрішні,
думки проявлені назовні,
тло їх — основа, принципи твоїх зосереджень на філософії твого світу,
твого буття,
твого бачення себе зсередини,
виявленого і вилитого
отими дикими фарбами,
що поєднуються, і ні,
гармоніюють
і протиставляються одні іншим,
але загалом це —
картина твоєї самобутности,
відбиток твого всесвіту,
твій слід на землі,
який видимий і непомітний, може прозорий,
але він є,
бачать його,
чи не хочуть бачити,
приймають,
чи затуляють на нього очі,
але добре, що твої очі це виявляють, витягають
і виливають,
це розхлюпується,
це танцює в скаженому потоці іскрами божевільних фарб
твоєї душі,
і це є її життя в якійсь частині ніші всесвіту
10.37
7 березня 2021
Свидетельство о публикации №121030703807