Украине

Моя утомлена красуне-Україно!
Мій щедрий та привітний рідний край!
Твої пісні і мова солов'їна, 
Немов птахи, летять за небокрай.

Тобі нелегко зараз, ми це знаєм,
Були у Тебе й кращії часи.
Але, повір, ми всі Тебе кохаєм - 
Твої лани, і гори, і ліси.

І, сподіваюсь, кожен українець
Усі свої зусилля докладе,
Щоб посміхалась Ти, а не журилась,
І що усе погане відійдЕ.

І будеш Ти багата та щаслива.
Квітуча, наче навесні сади.
І сонцю посміхнеться кожна нива...
Так буде. Як же прагнем ми туди!

28.06.2020


Рецензии