Let you go

Lying here I've lost my sense of time
in the darkest night
holding on the story

Under starlit night I close my eyes
you were by my side
never thought we'd fall and

listen to me now
I feel so alone
you have walked away
watching as I fall

time is flying by
my head's on the floor
all I've got in mind
Is our favorite song

I'm holding on holding on
I turn our song on every time I feel alone
I'm holding on holding on
what I always knew is how to let it go
but I can't let you go

~~~

Я лежу, потеряв чувство времени,
в самую темную ночь,
держась за нашу историю.

Под звездной ночью я закрываю глаза.
ты был рядом со мной,
никогда не думала, что мы упадем и ...

послушай меня сейчас:
Я чувствую себя так одиноко.
ты ушел от меня,
Глядя, как я падаю.

время летит незаметно,
Я лежу головой на полу.
все, что вертится у меня на уме -
Это наша любимая песня

Я держусь, держусь.
Я включаю нашу песню каждый раз, когда чувствую себя одиноко.
Я держусь, держусь.
Единственное, что я всегда делала - отпускала.
Но тебя я отпустить не могу.


Рецензии