Не випускайте жiнку iз обiймiв!.. Романс
Не випускайте жінку із обіймів!..
Не випускайте – навіть і на мить...
Нехай і вас вона в обійми прийме.
А у обіймах серце не болить.
Приспів:
А у обіймах серце не тріпоче.
А у обіймах серце завмира.
А у обіймах серце просто хоче
не знати слів: «Мені вже йти пора».
2.
Не випускайте із обіймів жінку...
Колись ви пригадаєте цю мить,
цю тиху мить, цю радісну хвилинку,
коли ви мовчите і світ мовчить,
коли не те що нічого сказати,
а просто слів потрібних не знайти...
Коли кохану можеш обіймати,
і зникло в світі слово «відпусти»...
Приспів:
А у обіймах серце не тріпоче.
А у обіймах серце завмира.
А у обіймах серце просто хоче
не знати слів: «Мені вже йти пора».
3.
Нехай і вас вона в обійми прийме.
Хай у обіймах серце не болить...
Не випускайте жінку із обіймів!
Не випускайте – навіть і на мить!..
Приспів:
А у обіймах серце не тріпоче.
А у обіймах серце завмира.
А у обіймах серце просто хоче
не знати слів: «Мені вже йти пора»...
Свидетельство о публикации №121030409545
Надия Позняк 15.03.2021 00:19 Заявить о нарушении