Пута розiрву

Пута розірву…
Межі перейду…
Долучусь краси…
Зачарую сни…

З крилами сплетусь…
В Світлі розчинюсь…
Поміж хмар пірну…
Радість засвічу…

Запалюсь вогнем…
Висіюсь дощем…
Присягну вітрам…
Гратиму з гіллям…

Небом упаду…
Щастям проросту…
Уберусь в Земне…
Знатиму УСЕ…

07.02.2021


Рецензии