Людям в бiлих халатах

Люди в білих халатах,
Звуться вони – лікарі,
Рятують старих і малих
Від смерті на нашій землі.

Коли життя йде на хвилини,
Вони не жалкують своєї сили.
Працюють ночами і на війні
Вони є прикладом дітям і рідні.

Люди в білих халатах,
Бажаю вам мира і добра,
Щоб у лікарні в палатах,
Кагорта больних не зросла.

Щоб гідну давали зарплату,
Щоб ситно в теплі жилось,
Щоб обігріти взимку хату
На ту зарплатню моглось.

2018 рік


Рецензии