Два серця

Ти знову наснилась мені,
Ти душу у мене виймаєш,
Та серце на долі краєш,
І це було уві сні.

Так. Це було уві сні,
Гладила мене по голові,
Потім цілуєш, обіймаєш,
І тут же мене проганяєш.

Раніше щасливі були,
Любов’ю світилася ти.
Від того щастя народилися,
Дочка та два сини.

Кохання - це почуття,
Яке єднає обидва серця,
Щоб по житті пройти,
Без смутку і без біди.


Рецензии