Незабутнiй шлях

Я хочу знов, щоб трапилась любов.
Щоб в серці ніжні струни колихали,
Та щоб тремтіло серце знов і знов,
А в голові звучали знов цимбали!

Я хочу знов, щоб трапилась любов!
Її хочу відчути щохвилини,
У долі внуків, у житті родини,
Я хочу пережити знов і знов,

Дай Боженько любов!


Рецензии