Цiлющi сльози
Я б здоров’я всім подарувала,
Як би мала я цілющі сльози
Людство би хвороб не знало.
Як би мала я цілющі сльози,
Я би землю оросила ними.
Як би мала я цілющі сльози,
Колосились би в пустелі ниви.
Як би мала я цілющі сльози,
Були б живі і мої батьки,
Як би мала я цілющі сльози,
Як би мала… Та вони гіркі.
Свидетельство о публикации №121030209123