Живильне слово

Весна – пора великої любові,
Та чекаймо ми своєї долі.
Вона прийде до нас,
До кожного в свій час.

Та буває боротися треба,
Негаразди звалились з неба.
Як знайти це живильне слово,
Щоб любов була не випадково.

Буду я тебе любити все життя,
Разом подолаємо печалі,
Милий мій, коханий до кінця
Я з тобою буду, як бажали.


Рецензии