Панночко Вэсна
Панночко Весна
Чи не забарились
Не забули нас
Зиму не закрили
На дорозі вас
Чи не зупиняли
Віхола нараз
Сніжна не лякала
Вам не вперше так
Проліски будити
Щоби в красоті
Зиму розтопити
Хоч на рік ми знов
Вік дорахували
Та із вами кров
Знову б закипала
Панночко Весна
Сійте й поливайте
Злаки й бузина
Й пшениці; не гайтесь
Душі і серця
Люди вам відкриють
Чарочку винця
І в політ на крилах
01.03.2021р.
Свидетельство о публикации №121030204037