Сивий попiл

Така доля випала мені:
Зустрілися з тобою у житті,
Мріяли кохати, жити,
Разом все життя прожити.

Моя любов сильною була:
Мов маку квітка розцвіла,
Ароматом найкращим землі,
Що линуть з глибини душі.

Та подяки ні за що не мав,
Хоч тебе я з горя врятував.
Від кохання попіл залишився,
Та той попіл вітер розігнав!


Рецензии