Так люблю

Я люблю тебе так,
Що готовий для тебе:
Всі зірки дарувати
З вересневого неба.

За хвилини любові
Півжиття я віддам,
Запозичу я долі
Все своє майбуття.

Поцілуночек твій
Я в душі збережу,
Наші перші обійми
Ти не зрадь їм, прошу…

Хочу бути з тобою,
Я на довге життя,
Запозичу я долі
Все своє майбуття.


Рецензии