Любов
Сонячним промінням напишу «Люблю!»
Я себе навічно тобі подарую,
Бо ти моя кохана, я тебе цілую!
Серце вже співає симфонію любові,
Душа моя розтала,- щастя із тобою,
Любов не ділиться на трьох, ти знаєш…
Ми щасливі разом у двох, вважаєш?
Який солодкій поцілунок, мила
Такий п’янкий у щастя миг,-ти крила!
Мій янгол ти небесний,-диво,
Хочу, щоб поряд ти була щаслива!
Свидетельство о публикации №121030110502