Перша любов

Літо тепленьке раптом прийшло,
Студенти вернулись додому, в село,
До клубу що вечір молодь іде,
Там дискотека, розвага їх жде.

Вечір і танці, молодь весела така,
Хлопець на дівчину все погляда,
Вона така юна, тендітна, красива,
Мабуть школярочка, але спесива.

До танцю запрошує хлопчик дівча,
Серце тремтить, руки потом покрились,
Перша любов, це таке почуття,
Серця їх у мить цим чуттям підкорились.

Любов. Так любов… Тільки мати своє:
-«Ти доню, повинна спочатку довчитись.
Як  школу закінчиш, роботу знайдеш,
Тоді, доню, можна й хлопцю одружитьсь».

Та от,- дочекались своєї мети,
Любов з кожним роком сильніше,
Закінчила школу,- прийшли і свати,
Весілля неділю гуляли так пишно!

Бажали всі щастя, любові, дітей,
Дороги ясної, грошей кожен день,
Щоб мрії збувались, здоров’я було,
Щоб нове подружжя в достатку жило!


Рецензии