Красунечка осiнь

Осінь-красуня в гості прийшла,
Прекрасну погоду з собою несла.
Дивлюсь я на небо і серце радіє
Сонечко ясне, хмаринки біліють.

Сині, ой сині пливуть небеса,
Яка неповторна природи краса!
Ніжні хмаринки білі, охайні,
Вони дуже схожі на кульки ватні.

Травичка навколо ще зеленіє,
Бабино літечко,- природа радіє.
Там павутиння по вітру літає,
Сонечко гріє, кохання триває.

Скоро повіють північні вітри,
Золоте листя здіймуть до гори,
Де-не-де дощик з гори  опадає,
Ранок холодний нам посилє.


Рецензии