Даруйте любов

Живіть дуже чесно, даруйте любов,
Не зраджуйте матір свою і родину,
За це, вам Всевишній дарує любов,
Світле майбутнє і добру днину.

Прекрасне все народжене в любові,
Ви кожну хвилинку бережіть,
Всміхайтесь ви і квітам при дорозі,
Та щастя не зрікайтесь ні на мить!

Та божу благодать не забувайте:
Люби ближнього, як самого себе,
Господь все бачить зверху, так і знайте,
Хто вірить в Бога, той пройде усе! 


Рецензии