зрештою промова

  Журби і горя, жалю,ніколи не бажаю
   і зокрема вважаю, кінця немае,краю.
     Розуму звичайно,звісно, певна річ,
   Чумацький  шлях коли,тиха так ніч.
   Від того що   маю,життя я так кохаю.,
   полум "єм згораю, ні не в хаті скраю.
    В чарці  оковитої  зможу я ,як діти
        і казати йди ти .,вірить і радіти.
 З  думками про долю,кожен раз з лихвою.,
    зрештою промова глянь над головою.
      Роблячи відсів , в душу прилетів.,
 вічності  приспів, смерть не суть творців.

 Источник: https://poembook.ru/poem/2564704--v-charts--okovito


Рецензии