Украине. Мадригал 5

26.02.2021. Украина напомнила Донбассу о том, что
«ще не вмерла». ВСУ стреляли из всех видов оружия
(кроме авиации) по всему периметру республик.            

Знов горлають гармати
У роззявленi жерла
На палаючi хати,
Гуркотять:« Ще не вмерла...».

Ще живе, ще конає,
В те не вiрить, що жертва.
Та сама вже не знає,
Чи жива, чи вже мертва.


Рецензии