Сон спiвав...

Сон співав щось веселкове...
Доторкнувся в серці рани...
- Там любов живе казкова!..
Та вже повз у вікна... ранок.

Дійсність душу охолола...
Розчинила всі надії!..
Осінь... Сум бринить навколо...
З листям сипалися мрії...

Та не знає доля вічність!
Вітерець всі хмари згонить!..
- Промінь падає у вічі!
Попливли надії дзвони...

День сповзе, як скатертина...
Знову сон бринить джерельцем!
- Знов зустрінеться людина...
що моє загоїть серце...

                26.02.2021 р.

Фото з інету.


Рецензии
Дуже гарні рядки, а в кінці обнадійливі!!! З повагою, Лара!!!

Лара Пивовар   26.02.2021 21:21     Заявить о нарушении