Королева мого життя

Світла і неземна,
П'ю я тебе до дна,
І зву це раєм.
Ніжна і чарівна,
Ти є така одна,
І ти це знаєш.

Приспів:
Ти, ти – королева мого життя,
Ти, ти – королева мого серця.
Дві різні долі у почуття,
Єдиним щастям навік озветься.

Не рахую хвилин,
Знаю, я не один,
Світло між нами.
Дивний присмак весни,
І на двох одні сни
Нас поєднали.

Кричу на весь світ "я люблю",
Кричу на весь світ "я кохаю".
І Бога за тебе молю,
У неба для тебе благаю.


Рецензии